3D-tulostus ja -mallinnuspalvelut

3D-tulostuspalvelumme tuottaa muunmuassa varaosia, mallikappaleita, prototyyppejä ja erilaisia käyttöesineitä asiakkaidemme tarpeisiin.

Tulostettavan kappaleen maksimikoko on 300 x 300 x 400 mm (pituus x leveys x korkeus). Suurempienkin kappaleiden tulostus onnistuu kauttamme yhteistyökumppaneidemme avustuksella.

Voit toimittaa meille tulostusvalmiin 3D-mallin haluamastasi kappaleesta tai olemassa olevan, mahdollisesti rikkoutuneenkin kappaleen, jonka mittaamme ja mallinnamme tulostuskelpoiseksi malliksi.

Käytämme tulostukseen pääasiassa PETG ja PLA muoveja.

PETG: llä saadaan aikaan siisti, kosteutta sietävä ja mittatarkka lopputulos, joka soveltuu hyvin esimerkiksi erilaisiin varaosiin ja käyttöesineisiin. Se on myöskin täysin kierrätettävä.

PLA: ta on käytössämme kahta laatua. Toinen on hivenen joustavaa ja sitkeää. Toinen puolestaan verrattain jäykkää ja helpohkosti murtuvaa. Kokemuksemme mukaan PLA soveltuu erilaisiin prototyyppeihin ja malleihin, joissa hyvä pinnan laatu on kestävyyttä tärkeämpi ominaisuus. PLA on täysin biohajoava materiaali, joten se ei juurikaan siedä vettä.

Nylon on kestävyydeltään mainio materiaali, mutta voimakkaan kosteudenkeräämistaipumuksensa ja siitä seuraavan kutistumisominaisuutensa vuoksi käyttämällämme tulostustekniikalla verrattain haastava tulostettava ja sitä voidaan käyttää ainoastaan suhteellisen pienikokoisten kappaleiden tulostamiseen.

Tulostusmateriaaleja on saatavana eri väreissä väriskaalan vaihdellessa materiaalista riippuen. Mikäli sopivaa väriä ei käytettävästä muovilaadusta löydy, voidaan valmis kappale maalata halutun väriseksi.

Mikäli sinulla on tarvetta tulostaa jotain muovista, ota yhteyttä!

 • Heikki Nurmi

  Partner / Founder / Bit Kompis

  Tel. +358 40 213 5380
  heikki.nurmi@bitkompisab.fi


 • Jarkko Juntunen

  Partner / Founder / Bit Kompis

  Tel. +358 44 093 1280
  jarkko.juntunen@bitkompisab.fi


Bit Kompis Ab, Kiila Business Park, Kiilakiventie 1, 90250 Oulu Finland

Tietosuojaseloste

© Bit Kompis 2017